Børnetandplejen i Haderslev

Vi tilbyder at behandle dit barns tænder som alternativ til det kommunale tilbud.

Er dit barn mellem 0 og 16 år
Fritvalgsordningen medfører at du kan udmelde dit barn af den kommunale Børnetandpleje, og frit vælge den tandlæge, der skal behandle dit barn.

Fritvalgsordningen er desværre blevet annulleret i forbindelse med finansloven 2013, hvorfor der ikke længere gives kommunalt tilskud til behandlingen af børn hos private tandlæger.

Vi mener fortsat, at behandling hos os medfører store fordele for forældrene, f.eks. flexibilitet, tidsøkonomisk, transportmæssigt, samt ikke mindst god service.

Som følge af bortfaldet af tilskud til børns behandling hos os, er omkostningen blevet kraftigt forøget, hvorfor vi anbefaler, at du taler med en af vores tandlæger inden en eventuel udmeldelse af dit barn af det kommunale tandbehandlingstilbud.

Er dit barn 16 eller 17 år
Her er der fortsat mulighed for at få tilskud til dit barns tandbehandling, således at behandlingen er gratis for dit barn. Tal med en af vores tandlæger om, hvordan du udmelder dit barn af den kommunale ordning, og tilmelder hos os. Vi anbefaler dette for bedst muligt at sikre, at dit barn ikke falder ud af indkaldesystemet. Desværre falder op mod halvdelen fra den kommunale børnetandpleje af en årgang ud med store tandskader til følge.